- Bog
Egn : råvarer og retter fra Vestjylland (Vestjylland)
Om de vestjyske landskaber, deres råvarer og de retter, der kan frembringes heraf. Med 80 opskrifter til både hverdag og fest - lige fra fisk og planter fra å, fjord, hav og strand til bl.a. lam og okse som Vestjylland også byder på
Emneord
egnsretter madkultur
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidragsydere
Beskrivelse
Indhold: Marsken og Vadehavet ; Det indre land : fra Kongeåen til Limfjorden ; Det indre land : åer og fjorde ; Den vestlige Limfjord ; Thy og Hanherrederne ; Det vestlige Vendsyssel
ISBN
9788793590182
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
285 sider
Forlag
FADL
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Det er en meget anderledes og meget interessant egnskogebog, der giver en meget grundig historisk gennemgang, der også kan bruges som generel egnsbeskrivelse. Opskrifterne er både traditionelle og nytænkende og til at gå til for de fleste, der vil investere i gode råvarer