- Bog
Krydret : fra rosenblade til ras el hanout i 80 opskrifter
Af Ditte Ingemann, Anne Hjernøe (2018)
Opskrifter inspireret af det nordafrikanske, det arabiske og det mellemøstlige køkken
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.102
Bidragsydere
Beskrivelse
Indhold: Krydderiblandinger ; Brød ; Dip & syltede sager ; Kolde & varme salater ; Grøntsagsretter ; Fisk & skaldyr ; Kylling, okse & lam ; Desserter & andre søde sager
ISBN
9788740042504
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
243 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
"1001 nats eventyr" tilsat den nordiske rustikke enkelthed synes at være den bedste beskrivelse af bogens tema og layout. En flot kogebog, som giver lyst til at kaste sig ud i at købe en masse duftende krydderier og straks gå i gang. Retterne er iflg. forfatterne ikke stærke men blot velkrydrede. Niveauet er, så alle kan være med og råvarerne kan købes i velassorterede supermarkeder