Torvet & Demokrateket

Mangler I et sted til jeres tabu-brydende installation, oplysende udstilling, inviterende pop-up, debat-startende happening, festlige modeshow eller skøre idé? Har I lyst til at prøve nye ting af, samtidig med, at I skaber værdi og involverer andre i dem?

Så har I mulighed for at flytte midlertidigt ind i et af Dokk1s åbne rum.

Hvor og hvordan kan I være i Dokk1? 

I Dokk1 arbejder vi med mange forskellige rum, men to områder omkring Informationen er særligt tiltænkt jeres projekter.

Vi forbeholder os retten til at koordinere områderne, hvor vi prioriterer udstillinger og installationer, der ikke er statiske, men brugerinvolverende eller koblet sammen med gerne legende, uventede eller inviterende aktiviteter, der sætter fantasien, nysgerrigheden, refleksionerne og lysten til at deltage i gang.

Når I låner et af områderne, kan I i dialog med os, indrette jer, så rummet spejler jeres initiativ.  

Praktikaliteter: 

  • Det er gratis at låne et område i Dokk1, men indholdet skal være åbent, relevant og som udgangspunkt gratis for Dokk1s brugere
  • Vi bidrager med sparring og hjælp til at formidle jeres budskab til husets brugere 
  • En time, en dag, en uge? Det kan både være i kortere og længere perioder, men fire uger er typisk maksimalt.
  • I skal selv kunne transportere og få jeres projekt ind af Dokk1s døre. Vi har ikke mulighed for at tilbyde gratis parkering, men kan efter aftale hjælpe med adgang til større vare- og godselevatorer. 
  • Dokk1s åbne rum udlånes ikke til projekter, hvor formålet er kommercielt eller består i at opsøge folk til at tegne abonnementer, give donationer eller lignende.

Skal vi samarbejde om jeres projekt? Kontakt os og kom i gang 

Send os en mail via rumtiljer@dokk1.dk, hvis I vil vide mere eller låne et af vores åbne rum. Skriv ganske kort om, hvem I er, og hvad I gerne vil bruge et eller flere af Dokk1s områder til.

Bliv inspireret

Nedenfor kan I tage et kig ind i tidligere initiativer og blive inspireret til, hvordan I kan gribe det an.