
- Date
- Tid
- 15:00 - 18:00
- Pris
- Billet: Gratis
- Sted
- Verdensrummet, gadeniveau på bagsiden af dokk1
- Bibliotek
- Hovedbiblioteket
- I samarbejde med
- Fermentorskab, REMA
- Adresse
-
Hack Kampmanns Pl. 2
8000 Aarhus
Danmark
I løbet af Juli holder vi en række 'konserveringscafeer', hvor du har mulighed for at øve dig, sammen med andre, i at få mest mulig lækker mad ud af det, som du vil redde fra skraldespanden.
Til workshoppen fylder vi Verdensrummet op med madspildsgrønt, som vi sammen vil fermentere, tørre, kandisere, sylte, eller hvad vi nu finder på.
Kom og vær med, når vi øver os i klimavenlig madkundskab i fællesskab!
OBS: deltagelse er gratis men husk at tilmelde dig i god tid, da der er begrænsede pladser
Hvem står bag? Workshoppen er en del af Spis Dyrk Skab projektet, som har inviteret Sarafina Kimø til at afholde en række aktiviteter om bæredygtig madlavning (altså konserveringscafeen kun er starten!). Sarafina er social kunstner og aktivist med fokus på bæredygtige og retfærdige madsystemer, og de har blandt andet stiftet foreningen Fermentorskab, en gruppe, der mødes hver anden uge for sammen at gro bæredygtige madnormer - så bliver det nemmere at komme i gang med at lære fx. fermentering på en hyggelig måde.