Karin Lund

Seneste indlæg

 • Qello Concerts

  NetmedierMandag 9. oktober 2017af Karin Lund

  Er du musikinteresseret og nyder du at se koncerter? Så er Qello Concerts måske noget for dig? Aarhus Kommunes Biblioteker giver nu adgang til netbasen Qello Concerts, som gør det muligt at streame koncerter og musikdokumentarer - fra de største kunstnere tilbage fra 1920'erne og til nu, fx Count Basie, Duke Ellington, The Who, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Beyoncé, Stevie Wonder og Pavarotti.

  Læs mere
 • Stream film og musik - få inspiration til bøger på Verdensbiblioteket.dk

  NetmedierFredag 27. maj 2016af Karin Lund

  Verdensbiblioteket.dk tilbydes du gratis streaming af film og musik på mere end ti forskellige indvandrersprog. Desuden indeholder websitet omtale og anbefaling af en stor samling bøger, som biblioteket tilbyder i samarbejde med Bibliotekscenter for Integration. Indholdet på Verdensbiblioteket er kultur fra Østeuropa, mellemøsten, Indien - og mange andre steder.

  Læs mere
 • Netbasen Infomedia har fået nyt design og ny brugergrænseflade

  NetmedierTirsdag 10. maj 2016af Karin Lund

  Via Aarhus Kommunes Bibliotekers Netbaser har du adgang til Infomedia, som nu har fået ny brugergrænseflade og dermed bl.a. fået mere intuitiv søgefunktion. Informedia indeholder artikler fra landsdækkende dagblade, regionale og lokale dagblade, lokale ugeaviser, fagblade, tidsskrifter, magasiner, resuméer af tv- og radioudsendelser, nyhedstelegrammer samt en lang række af netbaserede medier. De ældste artikler i arkivet er fra 1. januar 1990.

  Læs mere
 • Få inspiration til læsning direkte i din mailboks

  NetmedierOnsdag 2. marts 2016af Karin Lund

  Nu er det muligt at tilmelde sig eReolens nyhedsbrev.

  Læs mere
 • Mangler du inspiration til din læsning?

  NetmedierMandag 16. november 2015af Karin Lund

  Er du sulten efter ny litteratur uden at have tiden til at vælge imellem de mange tilbud? Så kan du tilmelde dig Bogbidder.dk – en tjeneste, der automatisk sender dig bidder af aktuelle og andre bemærkelsesværdige udgivelser.

  Læs mere

Aarhus Kommunes Biblioteker - Hack Kampmanns Plads 2 - 8000 Aarhus C - Telefon: 8940 9200 - post@aakb.dk