Kogebog med fokus på råvarer fra fiskeri og jagt
Emneord
vildt vildtretter
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidragsydere
ISBN
9788702236521
Udgave
1. oplag (2017)
Omfang
303 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Jæger, Årg. 26, nr. 11 (2017)
Vurdering: 5/6
Lektørudtalelse
Bogen er inspirerende og indbydende, både med de mange flotte billeder af maden, byttet og fangsten og med opskrifterne, der giver ideer til at tilberede de sædvanlige fisk og udskæringer på nye måder, og få lidt mere af hele verden med på tallerkenen. Bogen falder fint i tråd med den nye nordiske mad og med principperne om at spise mad fra naturen og bruge alle de råvarer man har, fremfor at lade noget gå til spilde