- Bog
Brændt, røget, hængt, sprængt : walk on the wild side : opskrifter fra kysten og skoven
Af Nikolaj Juel, Columbus Leth (2020)
Jagt og fiskeri giver gode råvarer direkte fra naturens bord. For jægere og fiskere, der kan lide at udforske vild madlavning over bål eller hjemme i køkkenet
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidragsydere
Beskrivelse
Indhold: Småretter fra havet ; Småretter fra skoven ; Charcuteri ; Fisk og skaldyr ; Vildt
ISBN
9788702294965
Udgave
1. oplag (2020)
Omfang
231 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En charmerende og flot bog, der vil tilføje nye dimensioner til friluftsmenneskets madlavning. Fotosiden er i særdeles appetitlig klasse, og hele bogen giver lyst til at få røglugt i tøjet, mens man tilbereder lækkerier over åben ild. Det er populært at skaffe egen mad, og denne bog rammer tidsånden perfekt