Få masser af inspiration til at lave mad som i vikingetiden. En anderledes kogebog, der kræver god tid og fordybelse i madlavningen. For alle der interesserer sig for vikingetiden og som har lyst til selv at kaste sig over vikingemadlavningen
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.11
Beskrivelse
Indhold: Steg og gryderetter ; Fisk og skaldyr ; Suppe ; Vildt ; Grønt og sundt ; Den søde tand ; Vikingemad fra bosættelserne: Frankrig, Byzans, Island ; Haralds byzantinske køkken ; Island ; Irland
ISBN
9788772372143
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
108 sider
Forlag
mellemgaard
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En utraditionel kogebog, der prøver at være så tro mod vikingernes oprindelige madkultur som muligt. Bogen har mange spændende opskrifter, som alle er beskrevet kort og enkelt, og af gode grunde med få ingredienser. Der er vellignende farvefotos af alle opskrifter. Bogen henvender sig til både børn og voksne - men børn skal lave maden sammen med en voksen, da der bl.a arbejdes med åben ild