Inspiration til hvordan man tilbereder mad med de råvarer, der var til rådighed for vikingerne for over 1000 år siden. Opskrifterne er udformet, så de passer til at blive lavet over bål, men kan også tilberedes på komfur eller havegrill
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.11
Bidragsydere
Beskrivelse
På omslaget: Ikke vegansk
ISBN
9788797003428
Udgave
Udgave nr. 2, 1. oplag ([2020])
Omfang
264 sider
Forlag
Jim Lyngvild
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Om forfatteren
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En rustik og flot bog. De lånere, der vil i gang med vikingemad over bål, finder her en guldgrube af anderledes og oprindelige opskrifter. Det er rent guf til den autentiske vikingefest; fedtkanter og fladbrød inkluderet