Over 100 opskrifter på gluten- og mælkefri kager og desserter som cookies, vandbakkelser, blåbærmousse m.m. Oveni får du tips til erstatning for bl.a. hvedemel og æg. Der er både hurtige opskrifter og nogle, der kræver mere tid. Til alle, der ønsker at bage uden gluten og mælk
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.14
Beskrivelse
På omslaget: Kogebog med over 100 opskrifter på desserter og kager
ISBN
9788793872035
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2022)
Omfang
180 sider
Forlag
Madgudinden
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Meget varierede kageopskrifter, der byder på noget for enhver smag. Skønt med opskrift på fx hvedefri melblanding. Der er ikke gjort så meget ud af bogens fotos, men det giver troen på, at du selv kan nå i mål med opskrifterne