Forlagets beskrivelse af: Du sagde det selv af Connie Palmen

En TIDERNE SKIFTER-UDGIVELSE.

DU SAGDE DET SELV er en roman om forfatterparret Sylvia Plath og Ted Hughes’ kærlighedshistorie. De er et af den moderne litteraturs mest berømte par. Efter hende selvmord i 1963 er der blevet skrevet utallige biografier om hende, hvor hun fremstår som et offer og han som forræder og morder. Han er blevet dømt af fremmede og anklaget af mennesker, han anså for venner. I DU SAGDE DET SELV selv giver den hollandske forfatter Connie Palmen stemme til Ted Hughes.

Han døde i 1998, men i de 35 år, der fulgte efter afslutningen på deres passionerede ægteskab, blev det hendes død, der kom til at styre hans liv. Indfølt og skarpsindigt beskriver Palmen deres forhold og ægtemandens angst, tanker og besværgelser – og de dybe, tragiske bånd til den kvinde, der skulle bestemme hans skæbne. En uafrystelig roman om liv og død.

Forfatteren Connie Palmen (f. 1955) er uddannet filosof og er en af Hollands mest læste forfattere. På dansk er tidligere udkommer  Lovene (1995), Venskabet (1998) og Din hengivne (2005).