Forlagets beskrivelse af: Ryd op i dit liv af Alexandra Chauran

Ryd op i dit liv er en inspirerende, praktisk guide til at få ryddet op i alle aspekter af vores liv – såsom det fysiske rod i vores bolig, det mentale rod i form af negative tanker og det spirituelle rod, der viser sig som mangel på mål og mening. Forfatteren Alexandra Chauran viser os, hvordan vi tit slet ikke er bevidste om vores rod, hvordan vi roder – og hvordan rod avler rod.

Det handler selvfølgelig om det indlysende rod i vores hjem – vasketøj, ting og sager, der har hobet sig op og ligger på de forkerte steder. Men rod er også sindets konstante plapren og grublen over gamle fejltagelser eller bekymreringer om fremtiden. Selv vores spirituelle liv kan rodes til med skuffelser, forventninger og forvirring.

Med klare retningslinjer og stor indsigt viser Chauran os, hvordan vi kommer af med rodet i vores hjem, bl.a. med feng shui-principper, hvordan vi slipper af med mentalt rod og genvinder balancen med meditationsøvelser og får en klarere spirituel retning og en dybere mening med livet.

Bogen giver konkrete øvelser og råd til, hvordan vi kan begynde at forenkle vores liv på alle planer.