38 opskrifter på især kødretter, men også vegetariske retter, fisk og desserter - ved hver opskrift er angivet hvilken stegeso man skal bruge: Römertopfen, der er af uglaseret ler, varianten af glaseret ler eller støbejernssoen
Emneord
stegesøer
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.11
Bidragsydere
ISBN
9788770909099
Udgave
4. oplag (2021)
Omfang
112 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Lækre simreretter og lune supper
Efterår rimer på simremad. Lad gode dufte spredes fra køkkenet og lav lækre måltider der samler familien.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En herlig, lidt mandhaftig bog om ovngryden, der har fået en renæssance bl.a. med Le Creusets smedejernsgryder