Sådan får du en pinkode:

Når du skal oprettes som bruger, skal du henvende dig personligt på et af Aarhus Kommunes Biblioteker. Du skal medbringe sygesikringsbevis suppleret med billedlegitimation. Ved oprettelsen, skal du selv vælge og selv indtaste en pinkode, så kun du kender den.
 

Hvis du har glemt din pinkode:

Det er vigtigt, at du selv husker din pinkode. På biblioteket kan man ikke se din pinkode, fordi den er krypteret af sikkerhedsgrunde. Skulle det ske, at du glemmer din pinkode, kan du møde personligt op dit bibliotek for at få oprettet en ny. Du skal selv vælge og selv indtaste pinkoden, så kun du kender den. Husk at medbringe legitimation.

Du har også mulighed for at oprette en ny pinkode, hvis du logger dig på www.aakb.dk med din NemID. Under "Min konto" i det orange felt, skal du vælge "Redigér brugerprofil". Pinkoden skal bestå af fem tal. Husk at gemme.

 

Du kan selv ændre din pinkode:

Hvis du er usikker på, om din pinkode er blevet opsnappet af andre, eller hvis du bare gerne vil have en anden, kan du selv ændre den via hjemmesiden. Log på hjemmesiden og klik på 'Min konto' øverste i højre side. Så kommer du ind på en side med dine personlige oplysninger. Her kan du redigere din brugerprofil og skifte pinkode.

Aarhus Kommunes Biblioteker - Hack Kampmanns Plads 2 - 8000 Aarhus C - Telefon: 8940 9200 - post@aakb.dk