Om Højbjerg Bibliotek

Højbjerg Bibliotek er et stort lokalbibliotek for Højbjerg-, Holme- og Skådeområdet med opland – Beder, Malling, Mårslet.

Vi har et stort udbud af materialer, som kan tilfredsstille alle fra de helt små til de ældste, og et tilsvarende godt og spændende arrangementsprogram. Vi sætter pris på alle besøg og hjælper med et smil hvor vi kan.

Du kan besøge vores hyggelige bibliotek på Oddervej 74, kort efter Højbjerg Torv (hvis man kommer fra vandsiden). Bybus rute 18 kører til Højbjerg Torv, regionalbusser 100, 103 og 302 kører (næsten) lige til døren. Du kan se alle køreplaner på www.midttrafik.dk.

Højbjerg Bibliotek er i to etager. Hovedindgangen er ved parkeringspladsen bag bygningen, og der er handicap-/barnevognsindgang til 1. sal ved billedbogsafdelingen – se oversigtsplanen nedenfor.


Højbjerg Bibliotek har haft til huse i beboelsesejendommen på Oddervej 74 siden 1967, og biblioteket er renoveret i 1997 og 2007. Du kan læse om bibliotekets historie på: Højbjerg og Holme Lokalhistoriske Samling