Om Gellerup Bibliotek

Gellerup Bibliotek - en del af Community Center Gellerup

Gellerup Bibliotek er mere end et almindeligt folkebibliotek, da biblioteket huser en række institutioner: Folkeinformation, Dignity, Jobhjørne, Brabrand-Årslev Lokalhistoriske Arkiv samt Lektiehjælpen Tusindfryd. Samlet kalder vi os Community Center Gellerup, som skal ses som en helhedsindsats, der giver informationer og viden om det danske samfund.

For at kunne benytte institutionerne optimalt er det mest hensigtsmæssigt, at du bliver registreret som medlem af Biblioteket, idet du så har adgang også i de såkaldte Ubemandede Åbningstider. For at blive medlem skal du medbringe legitimation - helst billedlegitimation.

Biblioteket har følgende faciliteter: kopimaskine, fax, computere, hyggehjørner, læsesal med aviser fra både ind- og udland. Der er muligheder for at lave udstillinger efter aftale.

Det koster penge, at printe ud og kopiere. Betalingen foregår med betalingskort via et kontosystem på nettet. 1 kr. for at printe/kopiere sort hvid, 4 kr. for farve.

Biblioteket materialer er kendetegnet ved, at vi har materialer på mange forskellige sprog: somali, arabisk, persisk, tyrkisk m.fl.

Vi har bøger, aviser, tidsskrifter, tidsskrifter, video, pc spil, playstations, wii, cd

Læsesalen:

 

Børnebibliotek Billedkunstneren Henning Rahbek og eventyrdesigneren Elisabeth Klein har stået for udsmykningen af Børneafdelingen, derfor huserer sørøverne på væggen i Børneafdelingen.

 

I børnebiblioteket kommer der rigtig mange børn, og man kan lege og hygge sig. Vi har blandt andet meget sjovt udklædningstøj og et stort sørøverskib m.m. Selvfølgelig kan man også låne bøger og andre materialer, bøger, video, pc spil, playstations, wii, cd Vi har især mange lette bøger, billedbøger, pegebøger, manga tegneserier, pigebøger og eventyr. Også til børnene har vi computere til tekstbehandling og internet. Vi har en del arrangementer for både små og store børn. Følg løbende med på Bibliotekets hjemmeside.

 

Ungdomshjørnet I ungdomsafdelingen kan du finde det mest spændende indenfor ungdomsbøger. Vi har ungdomsromaner, spænding og krimi, fantasy og tegneserier m.m.

 

Studiehjørnet