Arrangementer

Aarhus Kommunes Biblioteker afholder mange arrangementer og hvert år har bibliotekerne ca. 2,4 million besøgende.

Se programmet for uge 50 her.

Hvert halve år udgiver vi et katalog over sæsonens arrangementer på alle bibliotekerne i Aarhus. Kataloget kan du hente på dit lokale bibliotek, eller du kan se den nyeste udgave online her.

Du kan også finde vores arrangementer her på hjemmesiden under menupunktet ’Det sker’ samt på vores facebookside, ’Aarhus Bibliotekerne’.

Har du forslag til et arrangement, kan du læse mere her.

Billetter
Nogle arrangementer kræver tilmelding. De fleste er gratis, men andre koster lidt.

Afmelding af billetter
Har du tilmeldt dig et gratis arrangement, har du mulighed for selv at afmelde din billet, hvis du bliver forhindret i at møde op – til glæde for andre, der står på venteliste og gerne vil deltage.

Refundering af billetter - fortrydelsesret
I henhold til 'Lov om visse forbrugeraftaler' er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Du kan derfor ikke få refunderet din billet. Billetter vil dog blive refunderet i tilfælde af aflysning af arrangement

Handicapledsagere
Det er muligt at få en gratis billet til handicapledsager, således at hjælpere omkostningsfrit kan ledsage handicappede til bibliotekernes betalingsarrangementer. Vær opmærksom på, at det kun gælder for arrangementer, som er oprettet under bibliotekernes eget billetsystem. Arrangementer, som er oprettet ved partners billetsystem, er ikke omfattet af tilbuddet.