Bibliotekernes hjemmeside har fået nyt design

28.11.17
Vores hjemmeside er skiftet til et nyt og mere brugervenligt design med fokus på det visuelle. Hjemmesiden har derfor været utilgængelig i nogle timer i nat.

Hav lidt tålmodighed med os. I de kommende dage / uger vil billeder og informationer løbende blive tilpasset det nye design.

Hvad betyder det for dig
Du vil ikke opleve den store ændring i selve indholdet på hjemmesiden, og din lånerstatus indeholder fortsat de funktioner, som du kender. Alt hvad du har brug for at vide om dine lån, reserveringer, mellemværender m.m., finder du under Min konto.

Huskeliste
Du finder din huskeliste og alle andre lister, du måtte have oprettet, under Mit personlige bibliotek.
Søgning
Som noget nyt kan du i søgefeltet vælge en materialetype, inden du klikker på Søg. Dermed præciserer du din søgning allerede fra en start.

Designet
Det nye design er baseret på de nyeste designprincipper og -tendenser, og inspirationen er bl.a. hentet fra Google og Netflix.
Hjemmesiden er et led i et større landsdækkende samarbejde omkring IT- og informationsstruktur, hvor adskillige folkebiblioteker deltager. Designet har været brugertestet af flere omgange, og hver gang er designet blevet positivt modtaget