WALK YOUR LIBRARY!

Af Anonym (ikke efterprøvet)
11.11.10
Guidelines til visuel markedsføring i Lokalbibliotekerne i Århus Kommune

Walk your library

Hæftet ”Walk your library” er blevet til som et resultat af et udviklingsarbejde omkring de fysiske rammer i Lokalbibliotekerne i Århus Kommune. Vi havde behov for et praktisk arbejdsredskab, der både kunne bruges i det daglige og som samtidigt kunne inspirere til nytænkning inden for de givne rammer.

Publikationen er blevet til på baggrund af de mange input, vi har fået fra personalet i Lokalbibliotekerne og fra de professionelle arkitekter, scenografer og andre, som har deltaget på temadagene om bibliotekets fysiske rammer som Lokalbibliotekerne har afholdt.
Claus Pico Stæhr har været hovedarkitekten bag de guidelines til visuel markedsføring, som vi hermed har fornøjelsen at GÅ ud i biblioteksverdenen med. 

Titlen Walk your library skal tages ganske bogstaveligt! Tanken er, at du med denne publikation i hånden skal gå ud på en oplevelsestur i dit eget bibliotek. ”Ser her ordentlig ud?” ”Er de fysiske rum en god medspiller i formidlingen?” ”Understøtter indretningen brugernes behov?” Publikationen er tænkt som en  følgesvend både ved det hurtige daglige tjek og ved den grundige gennemgang, som det er vigtig at foretage med jævne mel-lemrum. ”Er biblioteket klar til at modtage dagens besøgende” ”Er det gearet til morgendagens kunder?”

Ha’ sanserne åbne – og husk at falde over det uventede og støde ind i det umulige!
Med mange ønsker om en god tur.

Venlige hilsener
Fokusgruppen Fysiske rammer
Anette Kaffka, Winni Thorup og Jette Sinding Rasmussen

Britta Bitsch
Chef for Lokalbibliotekerne

Filer
for at skrive en kommentar.