Program efterår 2017

Velkommen til programmet for efterårets arrangementer på bibliotekerne i Aarhus. Hent det flotte Program på dit lokale bibliotek. Du har også mulighed for at se online-udgaven her.

Hvert år har Aarhus Kommunes Biblioteker ca. 2,4 mio. besøgende. Det er mennesker, der kommer for at dele, gøre, lære, tale, lege, diskutere, inspireres, optræde, lytte, være tænksomme eller vilde, være alene sammen eller være i samtale. Det efterårsprogram, du sidder med i hånden lige nu, giver dig mulighed for det hele.

Vi har 19 biblioteker i Aarhus, og vi har prøvet at lave et program til dig, som spreder sig ud over byen. Du kan vælge ting lige der, hvor du bor, eller du kan plukke fra viften af arrangementer på de mange biblioteker.

Nogle ting kræver billet – til andre kan du bare kigge forbi. Langt det meste er gratis, og noget koster lidt. Der er noget til voksne, noget til børn, noget, som vi kan gøre sammen og så er der alt det, der ikke handler om alder, men om interesse og nysgerrighed – uanset hvem du er sammen med.

Vi håber, at programmet vil give dig lyst til at forholde dig til verden – omverden og den indre verden – og til at stille spørgsmål og diskutere svarene. Det er nemlig også det, bibliotekerne handler om.

Du vil måske opleve, at du kommer forbi et arrangement, der ikke står i programmet her. Det er fordi vi og vores gode samarbejdspartnere hele tiden får nye ideer, som vi også gerne vil sætte i verden, eller fordi noget helt aktuelt trænger sig på. Derfor kan du hele tiden følge med på www.aakb.dk/arrangementer og se, om der skulle være noget nyt.

Vi har gjort os umage med at sammensætte programmet, og vi håber, du finder noget, der giver dig værdi.

Vi glæder os til at se dig på bibliotekerne!

De bedste hilsner

Marie Østergård Bibliotekschef