Program - efterår 2015

Velkommen til programmet for efterårets arrangementer 2015 på bibliotekerne i Aarhus.

Programmet er delt op efter temaer. Vil du se, hvad lige netop dit lokale bibliotek tilbyder, kan du danne dig et overblik på www.aakb.dk/arrangementer Bagerst i programmet finder du en oversigt over alle arrangementer i datoorden.

Biblioteket på Dokk1 og Lokalbibliotekerne står klar med masser af kulturelle tilbud til dig. Du kan opleve eksklusive litteratur- og musikforedrag, passionerede foredragsholdere, der giver dig indblik i deres liv og betragtninger af mange forskellige emner. Der er samtaler om fællesskab og det at høre til. Du kan få indblik i og prøve tangoens lidenskabelige verden, deltage i workshop med Clairvoyance og Mindfulness. Men er du mere til smagning af kvalitetsvine og velsmagende juleøl, så er der også mulighed for det.

Få hygge og samvær i en af de mange strikkecafé’er, eller i en Repair Café – dine læseoplevelser kan du dele med andre i en læsekreds. Børnene er der selvfølgelig også tænkt på. I finder et væld af spændende tilbud til børnene og til hele familien. Teaterforestillinger og -værksteder, workshops, filmforevisninger og masser af oplevelser med højtlæsninger og andre aktiviteter. For familier med babyer, er der stimulastik og arrangementer med sundhedsplejersken.

Er du ung og vild med bøger, computerspil, rollespil, brætspil, spil, eller er du optaget af at skrive, finder du mange tilbud i programmet. Kom og vær med og mød andre unge med de samme interesser som dig. Er din interesse i den digitale verden, kan du finde tilbud på mange niveauer. Har du brug for at kunne begå dig i den offentlige selvbetjening, kan du finde mange tilbud til begyndere indenfor IT. Vil du gerne dygtiggøre dig indenfor IT, er der eksempelvis tilbud om 3D-scanninger, online marketing og kodning af computerspil. Du kan blive en haj på nettet og på de sociale medier, eller du kan blive helt fortrolig med bibliotekets tilbud af eReolen og Filmstriben.

Der er mange arrangementer at vælge imellem for både børn og voksne. Enkelte koster et mindre beløb, men det er gratis at deltage i langt de fleste. Bemærk at nogle arrangementer kræver tilmelding, også selvom det er et gratis arrangement. Tilmelding foregår primært via aakb.dk God fornøjelse med programmet og med at finde lige det, der passer til dig.

Vi glæder os til at se dig.