Lær mere om IT - foråret 2014

Gratis it-kurser for alle – kom på biblioteket og få opgraderet dine it-kompetencer. Aarhus Kommunes Biblioteker har udarbejdet et samlet katalog over it-kurser på bibliotekerne i foråret 2014.

Brug af Internettet fylder mere og mere i danskernes hverdag, 84 pct. af de 16-89 årige er på internettet hver uge. Flest mulige borgere skal benytte digitale  selvbetjeningsløsninger, når de vil i kontakt med det offentlige.

Med Digitaliseringsstrategien sker der en trinvis overgang til obligatorisk selvbetjening. Som en del heraf skal borgerne fra den 1. december 2013 bruge digital selvbetjening på en række nye områder. På bibliotekerne kan du lære at bruge offentlige, digitale selvbetjeningsløsninger, som NemID og digital post.

Hold kontakt med familie og venner via sociale medier. På bibliotekerne kan du også blive klogere på at bruge sociale medier som Facebook, twitter og instagram. Du kan tilmelde dig ét eller flere kurser på det bibliotek, der passer dig bedst og sammensætte dit eget kursusprogram.

Du kan også deltage i it-workshops, tage på it-café eller booke en bibliotekar.

Hent programmet på biblioteket eller se det på www.aakb.dk/itkurser.