Lær mere om IT – Efterår 2012

Bliv bedre til at søge på internettet, at behandle billeder fra dit digitale kamera, at sende e-mail, at bruge offentlige digitale selvbetjeningsløsninger, at bruge sociale netværk på internettet og meget mere.

Gratis IT-kurser for alle – hent programmet på biblioteket. I lighed med tidligere år har Aarhus Kommunes Biblioteker udarbejdet et samlet katalog over IT-kurser på bibliotekerne i efterårssæsonen. Kataloget kan hentes på alle biblioteker.

Deltag på flere måder.

Du kan tilmelde dig et eller flere kurser på det bibliotek, der passer dig bedst og sammensætte dit eget kursusprogram. Du kan lære at anvende offentlige digitale selvbetjeningsløsninger, oprette og bruge NemID, sende SMS, sende e-mail, bruge billedbehandlingsprogrammet Picasa, bruge tablets og smartphones, søge på Internettet, downloade musik og e-bøger, søge på bibliotekets hjemmeside, finde oplysninger om din slægt og meget mere.

Ældre Sagen, Ældremobiliseringen, Bibliotekerne og Videnskabsministeriet har i fællesskab skabt en seniorsurf-dag, hvor ældre, der ikke bruger computer og internet, inviteres til at prøve det – og få lyst til mere. Hovedbiblioteket, Højbjerg, Lystrup, Risskov, Skødstrup, Viby og Åby bibliotekerne holder it-introduktioner på seniorsurf-dagen.