Bibliotekskalenderen for foråret 2014

Velkommen til arrangementer på Aarhus Kommunes Biblioteker. Vi håber, du har lyst til at benytte dig af de mange gode tilbud på vores biblioteker.

På Aarhus Kommunes Biblioteker er vi vilde med litteratur. Vi har en litteraturklub, hvor du via nyhedsbreve kan holde dig orienteret om, hvad der sker på litteraturområdet i Aarhus. Du kan også deltage i litteraturarrangementer og møde forfattere.

Under overskriften Damp, Dannelse og Debat præsenterer bibliotekerne to 1800- tals scener, hvor temaerne er den tids teknologiske opfindelser.

Du kan også være med til at læse lyrik, deltage i klassisk lytteklub, se glaskunst og keramik. Hen over foråret er temaerne for Mandagsdokumentaren; Forbandede ungdom, Demokrati og Et andet Danmark. De populære Tænkepauser fortsætter, her kan du møde forskerne og få den nyeste viden.

Vi har selvfølgelig også tænkt på børnene, og der er masser af film, børneteater, musik og sjov samt hobbyaktiviteter for de små. I vinterferien er der børnekulturfestival i Globus1 og Minecraft workshop på Hovedbiblioteket.

I alt er der mere end 200 arrangementer at vælge imellem for både børn og voksne. Enkelte koster et mindre beløb, men det er gratis at deltage i langt de fleste. Bemærk at nogle arrangementer kræver tilmelding, også selvom det er et gratis arrangement.

Find dit lokale bibliotek og se, hvad der sker her, eller tjek om et af de andre biblioteker har noget for dig, der også er spændende. God fornøjelse med arrangementerne på Aarhus Kommunes Biblioteker.

Vi glæder os til at se dig.