Pænt goddag fra Littuna.nu

15.04.15
Fra på mandag og hver mandag fremover vil man på Aarhus Kommunes Bibliotekers hjemmeside kunne læse spændende og aktuelle artikler om litteratur fra det studenterdrevne litteratursite Littuna.nu.

Littuna.nu er et litteratursite, der er drevet og skrevet af passionerede ildsjæle fra litteraturstudierne på Aarhus Universitet. Vi skriver både om den nye og den gamle, den skæve og den storslåede litteratur. Vi har fingeren på pulsen, men dykker også gerne ned i de gamle klassikere.

På Littuna.nu finder man, foruden en masse boganmeldelser af nye udgivelser, også essays, analyser og reportager fra litterære arrangementer. Derudover har vi et debatforum, hvor vi stiller kritiske spørgsmål til litteraturen, samt en klumme skrevet af folk, som på den ene eller anden måde arbejder professionelt med litteratur i deres hverdag, enten det er som forskere, forfattere, oversættere eller forlagsredaktører.

Vores vision er at inspirere til gode og interessante læseoplevelser, og vi håber, at vi med vores faglige baggrund kan give vores læsere nogle værktøjer til betragte og udforske litteraturen sammen med os. Vi har derfor også glædet os utrolig meget til at påbegynde dette samarbejde med Aarhus Kommunes Bibliotekers hjemmeside, hvor vi fremover hver mandag vil dele en af vores aktuelle artikler.

Lyder det alt sammen interessant? Så læs med på mandag, hvor vi bringer en anmeldelse af afdøde Klaus Rifbjergs sidste roman!

Tags