Ordlyd på festival!

Af Anonym (ikke efterprøvet)
06.09.13
I weekenden d. 6-8 september afholdes den aarhusianske litteraturfestival Vild Med Ord og Ordlyd er naturligvis med.

Ordlyd er at finde i Aarhus Kommunes bibliotekers stand lørdag og søndag fra kl. 16-17. Her står vi klar med kamera til at filme DIN anbefaling af din yndlingsbog, digtsamling, novelle eller hvad du nu har læst af spændende litteratur. Du vil efterfølgende kunne finde din anbefaling på vores Facebookside, hvor du kan dele den med venner og familie. Så grib chancen, kom ned i vores stand og fortæl os og alle andre, hvorfor din anbefaling er et ’must read’ bog.
Du er også mere end velkommen til at komme med dit bidrag til vores litteraturbrønd. Her indsamler vi i løbet af festivalen forslag, gode ideer og ønsker til hvordan litteratur kan formidles. Så brænder du inde med et ønske om bedre, anderledes eller alternativ litteratur formidling, skal du skynde dig hen til Ordlyds ønskebrønd og aflevere dit ønske. Vi lover at gøre vores bedste for at opfylde så mange ønsker som muligt!

Ordlyd har naturligvis også en plads i VMO programmet og vi har som altid bestræbt os på at finde nye, spændende, interessante og ikke mindst underholdende veje at udforske og diskutere litteraturen på. Derfor kan du bl.a. i løbet af VMO festivalen, komme og lytte med når Ordlyds vært Steffen Moestrup interviewer den unge spirende digter Yahya Hassan. De to skal tale om udvalgte digte fra Yahya Hassans digtsamling ”Yahya Hassan” der udkommer til efteråret ved Gyldendals forlag. Omdrejningspunktet for samtalen er litteraturen og digtene selv! Har du lyst til at dykke ned i den intense, spændende og malende verden, som Yahya Hassans digte åbner op for, så kig forbi når Ordlyd interviewer på VMO. Arrangementet foregår den 7/9 på pavillonscenen kl. 10:10-10:50.

Søndag d. 8/9 står Ordlyds vært Steffen Moestrup igen klar på pavillonscenen. Denne gang som vært i en spændende debat om litteraturens nye kredsløb og vilkår. Her vil blive diskuteret spørgsmål som: Hvordan har den litterære mangfoldighed det i dagens bogbranche? Hvilke udfordringer går litteraturkritikeren i møde, når det gælder det spirende digitale bogmarked? Hvad sker der med redaktørens rolle i fremtiden? Spiller selviscenesættelse og selvudgivelse en rolle for kvaliteten af litteraturen? Til at deltage i debatten har vi inviteret litteraturkritiker, kommentator og journalist Klaus Rothstein, ejer af forlaget Replikant Toke Riis Ebbesen og litterat Anne Myrup Munk. Debatten løber af stablen kl. 14.00-14.40.

Kan du ikke vente med at tage hul på dette års Vild Med Ord festival, kan du starte allerede nu ved at klikke ind på www.vildmedord.dk. Her kan du læse programmet for hele festivalen og danne dig et overblik over alle de spændende arrangementer. Du kan også klikke ind på www.aakb.dk/vmo og læse meget mere om hvad der kommer til at foregå af fede aktiviteter på Aarhus Kommunes bibliotekers stand. 

Ses vi til VMO? Det tror vi nok vi gør!

Husk at du altid kan se eller gense tidligere Ordlyd programmer på www.aakb.dk/ordlyd

Tags
for at skrive en kommentar.