Læs magasiner online med RBdigital
Læs magasiner online med RBdigital

Ny app til streaming af magasiner

Af Anonym (ikke efterprøvet)
21.06.17
Den 27. juni skifter magasintjenesten Zinio navn til RBdigital, og samtidig lanceres en ny app med opdateret design og endnu flere funktioner.

Siden 2014 har det være muligt at få adgang til hundredevis af internationale magasiner gennem Aarhus Kommunes Biblioteker på tjenesten Zinio for Libraries - lige fra The Economist og National Geographic til Cosmopolitan, Rolling Stone og Lonely Planet Traveller.

I slutningen af juni udgår navnet Zinio - men tjenesten lever videre i app'en RBdigital, som tilbyder en række nye funktioner, som gør det nemt for dig at finde og læse dine yndlingsmagasiner. 


Samtlige funktioner i én app

Som noget nyt behøver du ikke længere skulle gå ind på et særskilt website for at søge efter nye magasiner og tjekke dem ud. I den nye app kan du søge direkte efter et bestemt magasin eller gå på opdagelse efter inspiration i det store udvalg. Se en fuld oversigt over de tilgængelige magasiner. 

En anden ny og smart funktion er, at magasinerne får en trykbar indholdsfortegnelse. Det betyder, at du udover at danne dig et hurtigt overblik over indholdet kan få direkte adgang til en bestemt artikel, du gerne vil læse.


Hvis du allerede er bruger af Zinio...

I den nye app kan du fortsat benytte det samme login, og RBdigital app'en vil huske din lånehistorik. Dog er det nødvendigt at downloade magasiner på ny, hvis du ikke er færdig med at læse dem.

Som ny bruger vil du kunne finde en guide til login og brug af den nye app her efter den 27. juni.