Modeuge: Find inspiration i de største modemagasiner

Af Anonym (ikke efterprøvet)
11.08.17
Bliv opdateret på international mode og skønhed på det digitale bibliotek hver eneste måned.

Høje stiletter, eksotiske mønstre og skarpe designs har indtaget København i disse dage. Det er selvfølgelig Copenhagen Fashion Week, nordens største mode-event, som er i fuld gang lige nu.

Hvis ikke du er en af de heldige, som får lov til at se de nyeste trends fra 1. række, kan du altid blive inspireret i dit digitale bibliotek. Aarhus Kommunes Biblioteker giver dig adgang til tjenesten RBdigital, hvor du kan læse de største internationale modemagasiner direkte på din telefon eller tablet. Læs hvordan du kommer i gang med at bruge RBdigital-app’en.

Jeg har udvalgt fire magasiner, som alle skriver om nye trends i mode- og skønhedsbranchen – på hver deres måde.
 

Vogue

I modebranchen kommer man ikke uden om Vogue. De beretter om international mode på højeste plan, og de er selvfølgelig også med til Copenhagen Fashion Week. Væg imellem Vogue og Vogue Paris, som er den franske udgave.

   

    Vogue                                              Vogue Paris


Elle

Elle er verdens største dameblad og har over 4,8 millioner læsere på verdensplan. Oprindeligt er bladet fransk, men i dag udkommer det i over 60 lande; heriblandt Danmark. Du kan vælge at læse den amerikanske eller franske udgave på RBdigital.

   

    Elle US                                            Elle France
 

Cosmopolitan

I forhold til Elle retter Cosmopolitan sig mod lidt yngre kvinder og fokuserer på parforhold, sundhed, karriere og mode. På RBdigital kan du både finde den amerikanske og britiske udgave af magasinet, som ofte udgives digitalt en hel måned før den fysiske udgivelse.

   

    Cosmopolitan US                      Cosmopolitan UK

 

Allure

Allure er et magasin, der dedikerer sig til skønhed i højere grad end mode. Det handler om make up, hudpleje og hårprodukter. De bringer ofte gode tips til naturlige produkter uden tilsætning af parfume og kemi.


    Allure

 

Bliv opdateret hver måned
Når du første gang har læst et magasin, kan du vælge at få en mail, når de nye udgaver udkommer. På den måde bliver du hver måned opdateret, når dine yndlingsmagasiner er klar.

Se hele udvalget af magasiner på RBdigital.