Hvilket magasin vil du gerne læse?

04.01.18
Er du én ad dem der også har svært ved at vælge magasin, når du står i kiosken? Med bibliotekernes adgang til RBdigital slipper du for den bekymring.

The Economist, Vogue, Wired, Rolling Stone, Top Gear, Cosmopolitan, Amateur Photographer … og vi kunne blive ved. Listen med glitrede magasiner virker næsten uendelig på RBdigital og uanset om du interesserer dig for Sport, Musik, Film, Glamour, Mode, Foto, Mad, Havearbejde, IT – eller noget helt tiende, så er vi ret sikre på, at RBdigital har noget til dig.

Med RBdigital får du adgang til masser af internationale magasiner og blade i høj kvalitet - fra populære livsstilsmagasiner til fagtidsskrifter, som du kan læse direkte på din pc eller tablet/smartphone. Du kan streame og downloade så mange digitale magasiner, du vil, og de skal ikke afleveres igen. De nyeste udgaver af magasinerne udkommer på RBdigital samtidig med den trykte version.

Bemærk: Via RB-digital kan du også læse de danske magasiner ’Alt om data’ og Datatid.

Du kan tilgå RBdigital via pc eller RBdigitals app – lige når det passer dig. For at anvende RBdigital kræves det blot, at du er bosiddende i Aarhus Kommune og er oprettet som bruger.

Se vejledning til hvordan du anvender RBdigitals app, så du kan læse magasinerne på din tablet eller smartphone.

Læs mere om RBdigital og tilgå tjenesten.

 

Bemærk: Fejl i fobindelse med oprettelse af konto på RB-digital er nu rettet.