SYNG! Kom til fællessang på Aarhus Bibliotekerne

Det er dejligt at synge. Og hvis der er noget aarhusianerne elsker, så er det at synge sammen. I løbet af foråret kan du deltage i forskellige fællessangsarrangementer rundt omkring på bibliotekerne i Aarhus. Du behøver hverken at være god til at synge eller have et specielt intimt forhold til højskolesangbogen - bare du har lyst til at synge og give den gas i fællesskab.

Fyraftenssang i Gellerup (gratis)
Stik forbi Gellerup Bibliotek den 20. marts når organisten fra Gellerup kirke og hans trofaste sangere spiller op til fællessang. Bagefter er der kaffe og kage. 
Læs mere

Syng dig glad i Skødstrup (gratis)
Er du vild med højskolesange? Og har du lyst til at synge sammen med andre? Så kom med til fællessang på Skødstrup Kombi-bibliotek den 28. marts.
Læs mere

Fællessang i Risskov (gratis)
Kom og del din glæde ved at synge sammen med andre på Risskov Bibliotek den 1. april, 6. maj og 3. juni. Vores huspianist har udvalgt sange, men kan også spille dine ønsker og yndlingssange.
Læs mere

Syng Sammen på Dokk1 (gratis)
Fællessang, fællesskab og fælles oplevelse på Dokk1 den 6. april og 1. juni. Kom til fællessang med Sangkraft Aarhus og få et skud energi, glæde og læring.
Læs mere

Maratonsang på Dokk1 (gratis)
Vi dykker ned i Højskolesangbogen og synger sammen hele dagen. Højskolelærere, forstandere, musikere og andre folk med tilknytning til Østjylland præsenterer deres udvalgte højskolesange, og der bliver rig mulighed for at høre mange gode historier. Nogle af landets dygtigste pianister spiller, og målet er at fylde Dokk1 med glade, syngende mennesker fra tidlig morgen til sen aften.
Læs mere