Læs om thrash metal og kom til temaevent om Royal Metal Fest

Foråret står i metallets tegn på Dokk1. Du kan eksempelvis være publikum på en liveudsendelse med Den Tunge Radio. Og du kan hygge dig med at blive klogere på trash metal lige her:

I 1980'erne var thrash metal den dominerende genre inden for heavy metal. Men pendulet svinger frem og tilbage, og for tiden er det death og black metal, der er i vælten.

Det betyder dog ikke, at thrash er død og borte. Det kan man se hver eneste gang, Metallica giver koncert herhjemme, eller når oldtidens kæmper som Testament, Megadeth eller Kreator gæster Copenhell.

Vi dykker ned i thrash metallens arkiver og giver dig her et overblik over genrens udviklingshistorie og album-milepæle:

Bibzooms guide til thrash metal
Bibzooms guide til black metal

Oprindeligt skrevet af Niels Mark/Bibzoom.

Mer' Metal

Den Tunge Radio er Danmarks eneste metalradio, som døgnet rundt leverer alle afskygninger af metalgenren til metalnørder i det ganske land.

Radioens slogan er selvfølgelig I Døgndrift Til Dommedag.

Dokk1 har i foråret 2019 den store ære at lægge hus til en række metalarrangementer i samarbejde med Den Tunge Radio. 1. april kan du være publikum på en temaudsendelse om den aarhusianske metalfestival Royal Metal Fest.  

Læs mere om arrangementet og book en gratis billet her: Den Tunge Radio på Dokk1 (april).