Efterårets musikarrangementer på Aarhus Bibliotekerne

27.08.19
Jazz eller klassisk, foredrag eller workshop, fællessang eller lytteoplevelse - der er noget for alle i efterårets musikprogram på bibliotekerne.

Om du er dedikeret musiknørd eller mere jævnt begejstret, så kan du i efteråret opleve en række musikarrangementer for enhver smag. 

Kom f.eks til jazzkoncerter med Martin Fabricius Trio og Saluzzi, Fracchi, Bisgaard, fordyb dig til pladebørs og meditationskoncert, mød andre sangglade mennesker til fællessang i Skødstrup, Gellerup, Risskov og på Dokk1. Eller hør suveræne albumklassikere spillet med god lyd på et ordentligt anlæg i Viby.

Du kan også opleve et musikalsk foredrag med Benny Andersen, lære et nyt håndværk til DJ-workshop og komme til foredrag om Beatles, revyer, klassisk musik og musikkens førstedamer.

Og du har rig mulighed for at opleve korkoncerter i Tranbjerg, Åby, Viby og på Dokk1. 

Har du lyst til at nørde igennem, kan du deltage i musikquiz og lytteklub. Eller du kan dyrke jazzen til en række spændende lyttearrangementer og foredrag i Højbjerg.

Du kan også lytte til Mozart i mørket, høre Aarhus Symfoniorkester og nyde en saxofonkoncert.

Nogle af arrangementerne kræver billet, andre møder du bare op til. Og de fleste er gratis.

Vil du vide mere?

Du finder en oversigt over de nævnte arrangementer på listen over musikarrangementer efterår 2019.

Hvis du er sulten efter andet end musik, kan du få det fulde overblik over efterårets mange arrangementer på bibliotekerne i Aarhus Bibliotekernes efterårsprogram (PDF).

Vi glæder os til at se dig!