Vær med til at gøre Tranbjerg til en endnu bedre by at bo i

På Tranbjerg bibliotek er der opstillet en Borgertelefon, hvor du kan kigge forbi og svare på “Hvad synes du, der skal til, for at Tranbjerg bliver en endnu bedre by at bo i?” og på den måde være med til at skabe værdifuld inspiration og grobund til udviklingen af byen.

Svarene vil blive anvendt i forbindelse med Fyraftensmødet d. 27. november 2018, hvor civilsamfundet, politikere og borgere mødes. Formålet med mødet er at gøre byen endnu bedre at bo i, udveksle ideer, skabe nye relationer - gerne på tværs af generationer og sammenkoble eksisterende tiltag og aktiviteter med nye.

Borgerinput fra telefonen kan fungere som værdifuld inspiration til fyraftensmødet, hvor idéer til et endnu bedre Tranbjerg netop fremsættes og udveksles. Så kig endelig forbi Tranbjerg bibliotek og del din mening med os.

Fyraftensmødet er tirsdag den 27. november klokken 17.00 – 19.00 og du er inviteret til at møde op og deltage i debatten og udviklingen af dit lokalsamfund.

Tranbjerg er allerede et aktivt og sprudlende lokalsamfund med mange centrale aktører og faciliteter: Skolen, daginstitutioner, kirke, lokalcentret, biblioteket, idrætsfaciliteter, Tranbjerg Tidende samt et hav af frivillige foreninger. Tranbjerg har et stort potentiale.

Brugerrådet på Lokalcenter Tranbjerg, Fællesrådet, Tranbjerg Tidende, Tranbjerg Skole, Tranbjerg Bibliotek og Aarhus Kommune v Sundhed og Omsorg og Sport & Fritid til fyraftensmøde under temaet: Vi er sammen om Tranbjerg.
På mødet deltager rådmand Jette Skive og rådmand Rabih Azad Ah-mad.

Mødet finder sted på Lokalcenter Tranbjerg, Torvevænget 1.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig til Hanne Lykkeskov på 51648977/ haly@aarhus.dk senest den 20. november. Du skal skrive dit navn og antal personer I kommer (heraf hvor mange børn, I tager med, da der er sørget for børnepasning) – og der vil være lidt let at spise. Skriv også gerne, hvis du kommer fra en forening eller organisation og en overskrift/et stikord/en idé på hvordan du mener, at Tranbjerg kan blive en bedre by at bo i.