WHERE WERE WE – en litteraturfestival om skrivning, intimitet, krop.

26.11.15
WHERE WERE WE byder på et meget alsidigt program med musik, litteratur, dans og meget mere, så der burde være noget for enhver smag.

Til festivalen WHERE WERE WE på Godsbanens Åbne Scene vil 47 forfattere, kunstnere, performere, musikere og oplægsholdere fra hele verden hver især fortolke festivalens tema om krop og intimitet. Blandt andet vil den tyske forfatter Esther Dischereit sammen med danseren Holly Handman-Lopez og musikeren Ray Kaczynski opføre en performance på baggrund af sine værker, der tager udgangspunkt i Holocaust og racisme i nutidens Tyskland
.
Art writing er en hybrid genre inden for kunsten, der har rødder i litteraturen, men den er ikke kun litteratur. Kunstnerne låner fra musikken, billedkunsten og scenekunsten for at skabe eksperimenterende og konceptuel kunst og oplæsninger. Festivalprogrammet byder også på oplæg om art writing – for eksempel fortæller den amerikanske professor Marjorie Perloff om konceptuel kunst med udgangspunkt i den amerikanske kunstner Kenneth Goldsmiths arbejder.

WHERE WERE WE byder på et meget alsidigt program med musik, litteratur, dans og meget mere, så der burde være noget for enhver smag.

Det fem dages program fra 2. til 6. december er arrangeret af Project Art Writing og Aarhus Litteraturcenter, og det foregår på engelsk. Se mere her: http://www.litteraturen.nu/wherewerewe/