Vil du træne din evne til at formidle til et bredt publikum?

Af Anonym (ikke efterprøvet)
17.10.17
Så vil vi gerne låne din viden om en litterær klassiker...

I LitteraturStedet på Åby Bibliotek vil vi gerne hjælpe bibliotekets mange lystlæsere med at komme et spadestik dybere ned i litteraturen. Samtidig vil vi gerne give studerende en mulighed for at øve sig i at formidle akademisk viden til et bredt publikum.

Under overskriften Fordyb dig! inviterer vi derfor studerende fra universitetet til at præsentere en klassiker, som de har et særligt kendskab til. Efterfølgende diskuteres bogen med de fremmødte.

Vi har på nuværende tidspunkt programlagt tre arrangementer i den kommende sæson, og vi søger en studerende til at holde oplæg den 8. marts:

Torsdag den 11. januar: Fordyb dig i "Præsten i Vejlbye" ved cand. mag. Katerina Rørbæk Rasmussen

Torsdag den 8. februar: Fordyb dig special edition med litteraturtidsskriftet Resonans.

Torsdag den 8. marts: Fordyb dig i en klassiker ”?”

Har du skrevet en opgave eller på anden måde oparbejdet en viden om en ny, gammel, dansk, spansk, uomgængelig eller overset klassiker, og vil du gerne øve din formidlingskompetence? Så hører vi meget gerne fra dig. Skriv hurtigst muligt en mail til Sofie Lykke Nielsen på soln@aarhus.dk, hvor du fortæller hvilken klassiker, du gerne vil tale om.

Vi tilbyder dig en hyggelig og tryg ramme at formidle dit stof i og er behjælpelig med sparring på dit oplæg og redskaber til at holde den efterfølgende diskussion i gang.