Vil du træne din evne til at formidle til et bredt publikum?

25.04.17
Så vil vi gerne låne din viden om en klassiker...

I LitteraturStedet på Åby Bibliotek opstarter vi i efterårssæsonen et nyt koncept, der skal hjælpe bibliotekets mange lystlæsere med at komme et spadestik dybere ned i litteraturen og samtidig give studerende en mulighed for at øve sig i at formidle akademisk viden til et bredt publikum.

Under overskriften ”Fordyb dig!” inviterer vi studerende fra universitetet til at præsentere en klassiker, som de har et særligt kendskab til. Efterfølgende diskuteres bogen med de fremmødte.

Vi har på nuværende tidspunkt programlagt to arrangementer i efteråret. Hertil kommer et opstartsarrangement om litteraturanalyse.

Torsdag den 14/9, kl 19.00-20.30: Fordyb dig: Litteraturanalyse for begyndere

Torsdag den 12/10, kl. 19.00-20.30: Fordyb dig i en klassiker ”?”

Torsdag den 9/11, kl 19.00-20.30: Fordyb dig i en klassiker ”?”

Hvor: studiekredslokalet eller Litteraturstedet på Åby Bibliotek.

Har du skrevet opgave eller på anden måde oparbejdet en viden om en ny, gammel, dansk, spansk, uomgængelig eller overset klassiker og vil du gerne øve din formidlingskompetence, så hører jeg meget gerne fra dig. Skriv senest den 10/5 en mail til lkg@aarhus.dk , hvor du fortæller hvilken klassiker du gerne vil tale om og hvilken af de to datoer du har mulighed for at deltage.

Vi tilbyder dig en hyggelig og tryg ramme at formidle dit stof i og er behjælpelig med sparring på dit oplæg og redskaber til at holde den efterfølgende diskussion i gang.

Med venlig hilsen

Lise Kloster Gram

Litteraturkonsulent for Aarhus Kommunes Biblioteker

lkg@aarhus.dk/51231454