Vi elsker litteratur

28.11.17
I Aarhus Kommunes Biblioteker elsker vi litteratur, og det er en passion, vi gerne vil dele med vores brugere. Hele uge 48 inviterer vi dig derfor til et brag af en litteratur-fest, hvor vi fylder bibliotekerne med inspiration, aktiviteter og overraskelser.

Der er intet som at slappe af med en god bog, og på Aarhus Kommunes Biblioteker gør vi alt, hvad vi kan, for at du skal føle dig rustet og inspireret til din næste læseoplevelse. Måske gælder det hjælp til at finde læsemateriale i din yndlingsgenre eller nye bøger, som du aldrig før har overvejet at læse. Eller måske handler det om at skabe den rette atmosfære, så du kan nyde læsningen i ro og mag. I uge 48 skruer vi helt op for litteraturformidlingen og fylder bibliotekerne med litterære overraskelser, som du og din familie kan gå på opdagelse i. Lad os give læseglæden videre og inspirere hinanden til gode oplevelser både i og udenfor bibliotekerne.

Her er et udpluk af bibliotekernes aktiviteter og tilbud i løbet af uge 48:

Anderledes indretning

Nye, sjove måder at aflever bøger på

Gratis kaffe, te og/eller saftevand

Oplæsning

Anbefalinger

Udstillinger

Gratis boggaver

Silent reading parties

Aktiviteter og tilbud varierer meget bibliotekerne imellem, så kig forbi dit lokale bibliotek og se, hvad de har på programmet i løbet af ugen. Vi vil også meget gerne høre fra dig, hvis du har ris eller ros til temaugen.

Vi glæder os til at se dig!

​Læs mere om kampagnen "Vi elsker litteratur" her.

Materialer