Pigernes Bogklub læste Vi andre bor her bare

Vi har læst Vi andre bor her bare af Patrick Ness. Klik og se hvad vi synes om den.

Vi andre bor her bare, er en sjov og anderledes fantasy-fortælling, hvor hovedpersonerne ikke er udvalgte med særlige evner, men derimod den helt almindelige teenagedreng.
Hovedpersonen hedder Mikey og har flere ting at bøvle med. Han har alle de sædvanlige teenage-problemer med forelskelse, vanskelige forældre, søskende, venner og voksenvalg. Derudover lider han også af OCD, og hans søster af en spiseforstyrrelse. Parallelt med fortællingen om Mikey kører der en historie om nogle udvalgte "indie-kids", som forsøger at redde den verden, som Mikey har sit helt normale teenage-liv i. Hvert kapitel indledes med et par linjer fra denne fortælling og kører ellers som en bi-historie ved siden af Mikeys fortælling. Og nåå ja, Mikeys bedste ven er halvt katte-gud, og hans High School blev sprunget i luften under slaget med de udødelige året før...

Vi syntes at det fungerede ret godt og var en sjov og anderledes fortælle-teknik. Historien var sjov, spændende og realistisk samtidig med, at den var urealistisk.

Vi vil gerne anbefale denne bog og giver den 4,6 stjerner ud af 6.