Peter Laugesen og Pia Juul på Åby Bibliotek

04.09.19
En udstilling, et kunstværk og en oplæsning. Kunstner Kamilla Jørgensen undersøger i en udstilling på Åby Bibliotek naturen i litteraturen. Udstillingen fejres den 12. september med oplæsning ved to af Danmarks store poeter; Pia Juul og Peter Laugesen.

Bestil en gratis billet til arrangementet her

Vidste du, at hesten er de danske digteres yndlingsdyr? Mens grise og hvaler åbenbart ikke er helt så populære, når der skal digtes? Flora og fauna i danske digte er en underfundig kunstudstilling om naturen i poesien og baserer sig på en optælling af flora og fauna i over 3000 danske digte fra middelalderen til i dag. Udstillingen vises på Åby Bibliotek fra den 2. september – den 10. oktober.

Pia Juul og Peter Laugesen

Den 12. september kl. 19.00 fejres udstillingen, når kunstner Kamilla Jørgensen introducerer til udstillingen og forfatterne Pia Juul og Peter Laugesen læser højt af egne tekster udvalgt til lejligheden. Samme aften indvies udstillingens permanente del; kunstværket ’Dyresti’, der fremadrettet vil kunne opleves i bibliotekets litteraturhave. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Bestil en gratis billet til arrangementet her

Udstilling og arrangement er støttet af Statens Kunstfond og Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje.

OBS: Grundet sygdom deltager Hans Otto Jørgensen ikke, hvilket ellers var annonceret i første omgang.

Tags
Materialer