Michael Møller synger Aarhusianernes Covid-19 digte

04.06.21
Ni aarhusianere fra forskellige steder i livet og forskellige steder i byen har i løbet af efteråret arbejdet med at skrive digte om den særlige tid vi lever i. Nu kan du opleve den prisvindende sangskriver fra Moi Caprice og The Mountains, Michael Møller, fremfører digtene ved en koncert.

Der var mange ansøgere om buddet, da ni Aarhusianere i efteråret 2020 blev udvalgt til at skrive et digt om livet i en Corona-tid. De ni udvalgte deltagere, den yngste 19 år gammel, den ældste 71, har fulgt et workshopforløb på Dokk1 og blandt andet fået undervisning af forfatter og sangskriver Stine Pilgaard. 

Sidst på året blev digtene videregivet til sanger og sangskriver, Michael Møller, der i samarbejde med arrangør og komponist Søren Møller har arbejdet med at sætte musik til teksterne.

Den 11. juni under LiteratureXchange fremfører Michael Møller de nye sange i samarbejde med dirigent Birgitte Næslund Madsen og det aarhusianske pigekor EVE Choir. Koncerten tilrettelægges af komponist Søren Møller. 

Se mere om koncerten og køb billet her

Se mere om projektet og deltagerne her

Fakta

Koncerten er en del af projektet ’Alene sammen’, der er realiseret af Søren Møller og Aarhus Bibliotekerne. Projektet er støttet af Statens Kunstfond, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Augustinus Fonden og Aarhus Kommunes Initiativpulje.

Koncerten finder sted den 11. juni kl. 19.30 på Åbne scene på Godsbanen. 

Pris: 150 kr.

Medvirkende: Michael Møller - sang, EVE Choir - sang, Søren Møller - piano/keys

Billedtekst: Den prisvindende sangskriver fra Moi Caprice og The Mountains, Michael Møller, fremfører Aarhusianernes Covid-19 digte ved en koncert.