Mange gode litteraturtilbud til Litteraturklubbens medlemmer

02.03.18
På bibliotekerne i Aarhus er vi vilde med litteratur. Derfor har vi lavet Litteraturklubben. Litteraturklubben er for alle, der holder af at læse og opleve litteraturen.

Hver måned udkommer der et nyhedsbrev med tilbud om litterære arrangementer, foredrag samt mulighed for at vinde bøger, billetter og andet godt fra vores litterære samarbejdspartnere. Se hvad marts måneds nyhedsbrev byder på!

Krimimessen løber af stabelen i Horsens i marts måned, og som optakt udlodder Litteraturklubben fribilletter og lidt andet godt i krimigenren.

Er du ikke til krimier, er der også mulighed for at vinde billetter til Aauthors in Aarhus' næste bud på en stor international forfatter i form af irsk/engelske Claire-Louise Bennett, der blandt andet er blevet udråbt som det kvindelige svar på Karl Over Knausgaard.

Er du mere til filmatiserede bøger, har Scanbox et bud på kombinationen af en biograftur samt en læseoplevelse. Se alle tilbuddene her.

Hvis du ikke er medlem af Litteraturklubben, men gerne vil melde dig ind for at modtage det månedlige nyhedsbrev, kan du gøre det her.

Nyhedsbrev fra marts måned

God fornøjelse!