Litteraturklubben - For alle os, der elsker litteratur

Af Anonym (ikke efterprøvet)
02.10.17
Er du vild med litteratur, og vil du gerne have fingeren på pulsen, hvad angår litterære arrangementer og andre gode litteraturtilbud? Så er Litteraturklubben i Aarhus helt sikkert noget for dig – læs videre og se, hvordan du bliver medlem.

I juli 2011 startede Aarhus Kommunen Biblioteker Litteraturklubben, der allerede efter et halvt år talte 1000 medlemmer. I dag får mere end 2000 litteraturentusiaster glæde af klubbens mange litteraturtilbud, og du kan være med.

I Litteraturklubben er vi helt vilde med gode litteraturoplevelser – derfor samler vi hver måned de bedste litterære arrangementer og andre litteraturtilbud fra blandt andet kommunens biblioteker, boghandlere, forlag og litteraturfestivaler i et månedligt nyhedsbrev, så du let kan holde dig orienteret om, hvad der er aktuelt på litteraturscenen i Aarhus. Du får naturligvis også besked, når vi afholder særlige arrangementer kun for klubbens medlemmer.
I nyhedsbrevet finder du også konkurrencer, hvor du f.eks. kan vinde billetter til litterære arrangementer eller festivaler. Vi ved dog også godt, at nogle af de bedste litteraturoplevelser finder sted derhjemme – derfor sørger vi for, at du hver måned har mulighed for at vinde aktuelle bøger, som du kan nyde i sofaen.

Det er helt gratis at være medlem af Litteraturklubben – alt, du skal gøre, er at synes godt om vores Facebook-side, som du kan finde her, eller tilmelde dig til vores nyhedsbrev her på siden. På vores Facebook-side finder du litteraturartikler, anbefalinger og meget andet, som du ikke finder i vores nyhedsbrev, så du er velkommen til at tilmelde dig begge dele.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!