Kender du RESONANS?

03.07.17
RESONANS er et tidsskrift for litteratur drevet og skrevet af studerende på Aarhus Universitet. Det seneste nummer kan du blive klogere på det hungrende blik hos Proust, ungdomsbøger om græsk mytologi og så er der noget om glæden ved bogmærker og æselører.

Gå til tidsskriftet

 

RESONANS  er glade for at præsentere dig for et tredelt jubilæumsblad med charme og fordybelse – to artikler og et essay, der spænder vidt i litteraturen.

I RESONANS er litteraturen og den fordybede læsning på sinde, og bladet fungerer som en platform for vidensdeling og fagligt engagement. Det skabes for og af universitetsstuderende.

I dette RESONANS #10 kan du få indpas i læseoplevelsen og samlergenet af en bogmærkeentusiast, når Christina vægter æselører og papirlapper mod arvestykker og læderstrips. Dernæst tager Jeanette os fra de græske guder til de romerske, til deres ungdommelige amalgam i Rick Riordans The Hereos of Olympus. Til sidst undersøger Rikke det hungrende blik i Marcel Prousts På sporet af den tabte tid, den udeblivende forståelse af kunsten og kærligheden og den bitre åbenbaring på dødens rand.

 

Har du har øvrige spørgsmål eller kommentarer til tidsskriftet kan RESONANS kontaktes på redaktionresonans@gmail.com.

 

Gå til tidsskriftet

Materialer