Kender du Libby?!

30.09.21
E-bøger, magasiner, tegneserier, rockkoncerter og meget andet i appen ”Libby”.

Stakkevis af e-tilbud

Libby giver adgang til e-bøger og lydbøger på engelsk for alle aldersgrupper og enhver smag. I Libby finder du også tidsskrifter og magasiner, sprogkurser og musik. Det er blandt andet eReolen Global, der er bibliotekernes tjeneste for udenlandske e-materiale, der står bag Libby. Læs mere om eReolen Global her.

Magasiner for enhver smag

På Libby finder du over 300 engelsksprogede blade, men der er også danske imellem som f.eks. Psykologi, Spis Bedre og IN. Du kan ”abonnere” på bladene og få en besked, når der udkommer et nyt nummer. Magasinerne tæller ikke med i din udlånskvote, så bare lån løs! Læs mere om magasiner fra eReolen Global

Sprogkurser og rockkoncerter

Genopfrisk dit tysk eller spring ud i at lære japansk med Libby. Der er sprogkurser til mange sprog og på flere niveauer. 

Savner du at lytte og se koncerter i høj kvalitet, ligger musiktjenesten ”Qello Concerts” også i Libby. Her er der en bred vifte af koncerter for den rytmiske musik. Læs mere om musik film tilbuddet her.

Tydelig reserveringskø og mulighed for aflevering

Når du reserverer e-materialer i Libby kan du følge med i, hvorhenne du er i køen. Er du en hurtig læser, kan du vælge at ”aflevere” e-bogen og dermed glæde for andre i køen. I Libby er der også funktioner som fx ”Bookshelf”, der giver dig et overblik over, hvad du abonnerer på og har lånt lige nu. 

Fri afbenyttelse

Libby er frit tilgængelig og lige til at gå til, hvis du er bosiddende i Aarhus Kommune og er oprettet som låner på Bibliotekerne. Libby er på engelsk og har et lidt anderledes udseende end app’en ”eReolen”. Omvendt er Libby nem og intuitiv at navigere rundt i, så vær ikke bange for at tage Libby i hånden og udforske det store e-univers. Hvis du alligevel får brug for hjælp eller en kvikguide til Libby, er du selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig til personalet på Bibliotekerne.

Oprindelig skrevet af Hillerød Bibliotekerne.