Bøger i strålende farver

Fælleslæsning for jobsøgende på Risskov Bibliotek

21.05.21
Er du jobsøgende? Så tag med til fælleslæsning på Risskov Bibliotek. Vi tilbyder lige nu et gratis forløb af fire gange for op til otte jobsøgende, som har lyst til at deltage i et nyt fællesskab.

Sunde Læsefællesskaber

'Sunde Læsefællesskaber' er et nyt projekt, som Aarhus Bibliotekerne sammen med 6 andre kommuners biblioteker er en del af. Projektets mål er at styrke fællesskaber og fremme trivsel ved at tilbyde læsegrupper, som faciliteres af en læseguide. Projektet bygger på metoden ”guidet fælleslæsning”, som ifølge både danske og udenlandske studier har vist flere dokumenterede sundhedsfremmende effekter. Ja, udover et bedre helbred så giver et stort flertal af de tidligere deltagere faktisk udtryk for, at metoden har bragt dem tættere på arbejdsmarkedet.

Kan jeg være med?

Som optakt til projektet inviterer vi nu til et testforløb, hvor du sammen med en gruppe mødes ugentligt i 4 uger.

Vi mødes hver onsdag fra kl. 10.30 til 12.00 – og laver en guidet fælleslæsning sammen.

I Guidet fælleslæsning er vi sammen om at høre den samme historie. Vi vil læse op og sørge for, at vi kommer godt igennem teksten sammen. Det giver en følelse af fællesskab, når man sidder sammen og lytter. Det er helt uden forberedelse og det vigtigste er at mødes om vores umiddelbare undringer og følelser omkring teksten, vi læser.

Første gang bliver onsdag den 9. juni 2021, så svar udbedes senest mandag den 7. juni

Lyder det som noget for dig? Eller har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Send en mail til Karina Høyer hokar@aarhus.dk eller Tobias Dalager tokd@aarhus.dk