Få et bogmærke med en tekst om Aarhus

Fra mandag i uge 48 kan du på bibliotekerne i Aarhus få et bogmærke med en lille tekst om Aarhus. Teksterne er skrevet af forfatterne Jens Blendstrup og Carsten René Nielsen og udgivet i 60.000 eksemplarer.

På Aarhus Bibliotekerne er vi vilde med litteratur, og vi vil så gerne dele litteraturglæden med alle bibliotekets mange besøgende. Derfor har vi sammen med det aarhusianske forlag 365tekster fået udgivet 60.000 bogmærker med små fiktive tekster om Aarhus. Teksterne er skrevet af to af byens store forfattere: Jens Blendstrup, der med sine elskede værker om sin opvækst i Risskov har fået mange til både at grine og græde, og digteren Carsten René Nielsen, der tidligere har vundet Michael Strunge-prisen og er oversat til flere sprog.

Bogmærkerne indgår i bibliotekernes kampagne ”Vi elsker litteratur”, som en del af en lang række tiltag, der skal sprede læseglæde rundt på de aarhusianske biblioteker.

365TEKSTER er et aarhusiansk forlag, der på redaktionel vis udgiver tekster, men i en form, hvor litteraturens udgivelsessituation gentænkes og formidles på nye måder for hermed at nå nye læsere og et nyt litteraturpublikum. Se mere på www.365tekster.dk

29.11.17