Bogblogs - inspiration på nettet

Af Anonym (ikke efterprøvet)
06.02.17
Har du hørt om Bogblogs? Hvis ikke kan du læse mere om, hvad det er, og finde links til gode bogblogs.

Blogs har de seneste år været utrolig populære og man kan finde blogs om alt. Blogs om indretning, mode og meget mere. I bloggerverden er der en lille niche, hvor der skrives om bøger. Kendetegnet for disse bogblogs er, at de er lavet af folk (ofte kvinder) som elsker bøger og elsker at skrive om bøger. Bogblogs er kendetegnet ved at de oftest drives af personer som gør det frivilligt uden at modtage honorar for anmeldelsen. Anmeldelserne af bøger er derfor 100% bloggerens egen holdning og ikke noget personen er blevet betalt for at skrive. Udover at skrive anmeldelser af bøger skriver bogbloggerne også om andre oplevelser med bøger, det kan f.eks. være bogarrangemeter, interviews og tanker inspireret af boglæsning. Der kommer flere og flere bogblogs, og nedenfor er der kun nogle af alle de gode bogblogs. Så se om du kan finde inspiration til den næste bog du skal låne på biblioteket. 

Amalie fra Amadittobooks anmelder rigtig mange ungdomsbøger eller Young Adult. På Ord fra en bibliofil bliver der anmeldt mange forskellige slags bøger. På bloggen er der også indlæg og forskellige bogarrangementer.

Windblown Pages kan man sammen med læsning af anmeldelser af diverse bøger også nyde de smukke fotos på bloggen.

Birkshøj er der meget forskelligt, bl.a. interview af forskellige forfatter, tips og tricks til forskelligt bogrelateret.

Boginspiration anmeldes der meget bredt til voksne bade skøn- og faglitteratur. Ruskjærs Bøger er min egen blog, hvor jeg hovedsagligt blogger om generne kærlighed, young adult og erotiske romaner.

Skrivepulten skriver Karin bade almindelige anmeldelser af bøger hun har læst, men også skrivetips, forfatterinterviews og meget andet.

Kathrine anmelder mange forskellige bøger og tager spændende billeder, hvor hun har rigtig fine og sjove kjoler på Bibliotekattens Bøger

Læsehest med Fantasy anmeldes der rigtig mange fantasybøger.

Bag Forestilling om paradis står Line som er en rigtig læsehest. Der anmeldes bøger i mange genre, men specielt Fantasy.

Krimihjerte som navnet indikerer anmeldes der på denne blog rigtig mange krimier.

Lunas kaffekrog På denne blog anmeldeles der rigtig mange forskellige bøger.

De unges ord er en blog som skrives af unge til unge. Det vil sige, at der derfor er en anbefalinger af mange ungdomsbøger.  

Børnenes Bøger kan du få inspiration til hvad du skal læse med dine børn og bøger som de kan læse.

Paperback Castles bliver der anmeldt en del engelsk litteratur. Hver indlæg er tilsat utrolig smukke billeder.

Rikke blogger på Flyv med mig om mange forskellige genre, og bøger på både engelsk og dansk.

Sus’Bogblog bliver der hovedsagligt anmeldt fantasy.