Vores natur

Bibliotekerne sætter hele 2020 fokus på naturen sammen med DR og natur- og friluftsorganisationer i kampagnen ”Vores natur”.

Året 2020 er blevet ganske anderledes, end de fleste nok havde forudset. I foråret var store dele af Danmark lukket ned og mange var hjemsendt. Og selvom vi gradvist åbner op for noget, der minder om en normal hverdag, så skal vi stadig passe på hinanden og være sammen med afstand.

Derfor er der mere end nogensinde behov for at finde nye veje til oplevelser – individuelt og i samvær med hinanden. Naturen kan tilbyde os albuerum, oplevelser, frisk luft og nye aktiviteter til hverdagen - samtidig med, at vi kan være sammen på en sikker måde.

Den fælles naturkampagne, som bibliotekerne fører sammen med DR og flere natur- og friluftsorganisationer hedder #Voresnatur.

På bibliotekernes digitale platforme vil du kunne møde et væld af inspiration, litteratur og initiativer til aktivitet og fordybelse. Søg på ”Vores natur” her på hjemmesiden, og du bliver ledt videre til de mange spændende naturaktiviteter i vores biblioteker.

 

Materialer