Logo for aktiviteten Vi læser sammen

Vi læser sammen i marts

13.02.20
Der er mange måder at læse på, og vi elsker dem hver og en.

Gennem læsningen kan vi åbne nye verdner på egen hånd og sammen med andre. Læsning kan være en dyb individuel oplevelse, men det kan også være en skøn måde at være sammen på. Det er netop fællesskabet omkring læsning, vi ønsker at dele med jer.

I marts måned sætter Aarhus Bibliotekerne fokus på fællesskab og gode læseoplevelser med spændende aktiviteter og hyggelige læsekroge. Her kan I få inspiration til ny læsning med ´Ord i kaffen´, spille jer ind i fortællinger med ordbanko eller bare nyde en stille stund med højtlæsning i en af vores mange hyggelige læsekroge. Mulighederne er mange, og vi håber, at I vil gribe nogle af dem – Følg med på www.aakb.dk for nærmere program på de enkelte biblioteker. Her kan du også få inspiration til nye bøger og sjove måder at læse sammen på.

De gode læseoplevelser foregår ikke kun på biblioteket – du kan også hente en lille litterær opgave med hjem fra dit lokale bibliotek. Her får I en nipnapper, som kan hjælpe jer i gang med at bygge jeres egen historie sammen. Og husk, at en historie ikke nødvendigvis behøver at være ord på et papir – du kan også bygge, tegne eller danse din historie. Der er præmier på højkant til dem, som laver den bedste eller meste kreative historie. Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at hente nipnapperen og senere indlevere din historie på dit lokale bibliotek – enten fysisk eller digitalt.

Vi læser sammen og vi håber, at I vil læse med!

Tilbage til oversigt: Vi læser sammen