Foto: Anthon Jackson

Giv LiteratureXchange i julegave

Forkæl dine nærmeste med en litterær oplevelse i julegave og forær en stjernebillet til LiteratureXchange 2022.

Som noget helt nyt tilbyder LiteratureXchange nu stjernebilletter, der giver adgang til festivalens egne arrangementer med internationale og danske forfattere på Dokk1, Godsbanen og andre steder i byen under LiteratureXchange 9.-19. juni 2022.

Med en stjernebillet får du adgang til LiteratureXchanges stjernearrangementer, der bliver markeret med en stjerne i det trykte program og på hjemmesiden. Stjernearrangementerne udgør omtrent 60-70 arrangementer foruden gratisarrangementer.

Programmet for LiteratureXchange offentliggøres i løbet af foråret 2022. Du kan løbende følge med i, hvilke forfattere du kan opleve til festivalen her.

Under festivalen har du mulighed for bare at møde op til arrangementet, men vi anbefaler, at du på forhånd booker en gratis pladsbillet via litx.dk, så du er sikret en plads. Stjernebilletten vises i døren inden arrangementet sammen med pladsbilletten.

Køb din stjernebillet allerede nu. 

En stjernebillet koster 400 kr.

Stjerne+billet og tag en ven med

Med en stjerne+billet har du mulighed for at tage en ledsager med til stjernearrangementerne. Vi anbefaler ligeledes, at I booker pladsbillet til jer begge to.

En stjerne+billet koster 600 kr.

Køb din stjernebillet her